söndag 26 november 2017

Thor - Ragnarök

För några veckor sedan steg en efter en av kompisarna in i bilen på väg till stan. Hela gänget stack nämligen och kollade den nyaste Marvel-filmen Thor: Ragnarok! 
Det var trångt och varmt i biosalongen, men det glömde man ganska snabbt bort när introt satte igång. Jag menar, det är en Marvel-film, dvs. det kan väl inte bli bättre? 



Jag fullkomligt älskade att de hade tagit så mycket med i beaktan från själva mytologin. Dog lite inombords när Fenris dök upp. Visst var det många saker som inte stämde överens med den ursprungliga berättelsen, men överlag var det trevligt att känna igen karaktärer och händelser som också existerar i mytologin.



Detta var en mycket humoristisk film sprängfylld med skämt och roliga scener. Det märktes att det var meningen, för så värst många sorgliga eller allvarliga stunder kommer jag inte ihåg. Effekterna var också väldigt coola. Tyvärr hade de inte den i 3D på bio längre, för det hade jag gärna sett. Det är ju trots allt i rymden allt utspelar sig, så det var en riktigt färgglad och intressant film med alla de effekter som gjorde allt så mycket bättre. 



Det var väl inte den bästa Marvel-filmen någonsin, men bra mycket bättre än en hel del!



3 kommentarer:

  1. Men... men... cultural appropriation DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:
    (Hur var Hiddleston i den? ;) ;))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja alltså det var ju nice att de inkluderade mycket från själva historierna, men en hel del stämde ju såklart inte så jaa... eh. Oh, gillade verkligen hans storyline tbh! Kolla filmen! :D

      Radera
    2. Aaah, I might, I might! :D

      Radera